söndag 8 augusti 2010

Söt

Tack så hjärtligt för alla fina kommentarer jag fick på mitt förra inlägg, jätte roligt att se att det finns lite besökare kvar♥

Idag har jag en ny layout att blogga, jag är inne i en period där det är jätte roligt att scrappa, det är väl bäst att ta vara på den tiden innan den känslan försvinner igen:)
Jag har gjort en layout till veckans utmaning hos American crafts.
Man skulle ha använt stansar + minst 2st AC produkter på sin layout.

Jag har använt flera kantstansar och flera olika AC papper, detta är ett väldigt bra sätt att bli av med lite spillpapper :) Jag har även satt dit en "badge" med notmotiv , sitter i den vita blomman och Thickers till rubriken.

Filip är fotomodellen på denna layout också ,fast han är 5år yngre på den här bilden:)
---------------------------------------------------------------------------------------
I made this layout for this weeks challenge over at American crafts blog.
The criteria is to make a card or a layout using punches and 2 or more AC products.

I used a few different border punches and alot of colorful AC papers, to build the background for my photo. I also used an AC-badge, it´s sitting on the white flower, and some thickers for my title.4 kommentarer:

Anonym sa...

Ah så fin! Jag besöker dig också men jag är inne i en dålig kommentarsperiod :D. Hur som helst tycker jag att du ska fortsätta visa upp dina kreationer! Jag blir jätteinspirerad av att ta slut på mina spillpapper nu!

Nilma sa...

Det är en jättefin layout, verkligen! :D

Zarah sa...

Så finurligt - och vad fint det blev! :D

Hegu sa...

Vilket smart sätt att använda sina spillpapper på och sina kantstansar!:) Gissar att du gjort hjärtat på en layout lite längre ner i bloggen på samma sätt...
Detta måste jag pröva!:) Tack för inspirationen!!