torsdag 21 juli 2011

Glädjefnatt

Varje månad när jag får hem ett nytt kit från Mollys, så bara MÅSTE jag släppa allt jag har för händer och bege mig in i mitt scraprum:)
Denna månad var inget undantag, julis kit är verkligen underbart. Färgsprakande och en hel hög med roliga dekorationer.

Historien bakom denna layout är att förra sommaren vann den här bilden på min väldigt glada son utmärkelsen" veckans bild" i VLT ( västmanlands läns tidning). Jag har scannat in repotaget som skrevs i tidningen och sen framkallat bilden, så att den alltid finns kvar, tidnings utklipp har ju en tendens att bli gula och förstörda annars.
Jag blir lika glad varje gång jag ser den här bilden på Filip han ser för rolig ut:)


Den stora vågen har jag klippt ut från ett utan pappren och sen satt dit med häftkuddar för att få lite höjd i layouten.

fiskarna är också utklippta och jag klistrade fast Wiggle eyes på dem, jag tycker det blev lite extra roligt:) Jag har även satt fast mini brads & bling stenar i olika färger i vågen.


Jag blev väldigt förtjust i den här tyg tagen som finns med i kitet, super snygg!

3 kommentarer:

Tone K. sa...

For en utrolig sommerfin og herlig LO !!! Herlige farger og oppsett og et herlig bilde ! :o)

Fortsatt god sommer ! :O)

Jenny Svensson sa...

Alldeles underbart! Och fotot är ju obetalbart, klart man får glädjefnatt. Här om veckan kom min Albin hem med två små ynkliga mörtar i en spann, knappt en munsbit till katterna, men han var överlycklig ändå för att det hade nappat!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Så otroligt charmigt foto, förstår att du vann!! Din lo är helcool och vilken skoj idé att scanna in artikeln!

Kramar!