måndag 21 juni 2010

Pencil Lines # 192

Jösses vilken helg detta har varit, så mycket kärlek i luften.
Jag följde en stor del av det kungligabröllopet på tv, och grät så mycket, ikapp med min mamma, så vi trodde vi skulle behöva dropp efteråt för att upprätta vätskebalansen:) så otroligt vackert♥

Vi hann även med fotbollsturnering, grillning, postning av 2st julkort som skulle till usa för publicering (håller tummarna för att dom kommer fram i tid), ogräsrensning ,ihopknåpning av beställningskort och en hel del annat. En toppen helg helt enkelt!

Men nu är det äntligen måndag och vi njuter av sommarlov här hemma, det enda "måsten" vi hade förra veckan och den här veckan är simskola för Marcus, och det är ju inte så ansträngande:) Det är underbart med sommarlov!

Måndag betyder ju även en ny skiss hos Pencil lines, och den här veckan är det brittiska Angie Woolfall som gästar oss.

så här blev då min layout

8 kommentarer:

iza sa...

gorgeous carina.love it

Sofias blogg sa...

Livet låter toppen för dig just nu.:) En jättefin LO har du skapat också, gillar verkligen den snurrade blomman..:)

MissMian sa...

Alldeles underbar LO!!!!

Anonym sa...

Jättefin blogg Carina! Härligt att hitta dit igen, tack för att du påminde mig om att du finns! (Jag hänger inte med i bloggvärlden längre, har fullt upp med alla barn :D). Grattis till Nikki Sivils uppdraget också! Så häftigt! Hoppas din vecka blir lika bra som helgen!

Chris_P sa...

Underbart som vanligt :o)

Mette sa...

Åhhhh vad fin den är!:)

Ulrika aka LillBlomman sa...

Toppenfin tolkning!!! Kom på att jag "glömt" att tolka PP skisser! Gjorde ju flera för ett tag sedan. Den här var jättemysig! Visst är det mysigt med sommar! Jag mår så himla bra just nu efter en jätte tuff period och njuter av var dag!

Kramiz!

Michele Kovack sa...

What a darling page this is!